Jobs en stages/vrijwilligerswerk

Jobs en stages

Stages

Deelwerking West biedt een stageplaats voor een banaba in de Geestelijke Gezondheidszorg en voor het academiejaar 2019-2020 een stageplaats voor student(e) psychologie.

Deelwerking Zuid biedt geen stageplaatsen meer aan voor het academiejaar  2018-2019. Deze zijn al ingenomen.

Deelwerking Kruidtuin biedt geen stageplaats voor het academiejaar 2018-2019 en dit zowel voor het kinderteam als het volwassenenteam.

Deelwerking Houba biedt korte stageplaatsen voor psychiatrisch verpleegkundigen aan. Aanvragen zijn te richten naar houba@cgg-brussel.be ter attentie van de heer Patrick Janssens.

 

Vrijwilligerswerk

 Jouw profiel

Heb je een hart voor mensen met een psychische kwetsbaarheid?
Spreekt de rol van vrijetijdsmaatje je wel aan?
Ben je geboeid door mensen en wil je graag in de ontmoeting met de ander je eigen blik op het leven verruimen?

Spring dan eens binnen bij Buddynamic, Buddywerking Brussel.

Jouw taak

Bij Buddynamic staat de ontmoeting centraal.
Buddynamic wil ondersteuning bieden aan mensen met een psychische kwetsbaarheid die het moeilijk hebben om aansluiting te vinden bij anderen in de samenleving.
Daarvoor doet Buddynamic beroep op vrijwilligers.

Enkele keren per maand gaan jullie samen op stap in een ongedwongen sfeer. De markt afschuimen, een wandeling of fietstochtje maken, een concert, theater- of filmvoorstelling meepikken, een terrasje doen, een tentoonstelling bezoeken … kortom, samen genieten van je vrije tijd en natuurlijk hoort daar ook een gezellige babbel bij.

Wat bieden wij

Buddynamic is een project van CGG Brussel en maakt deel uit van Buddywerking Vlaanderen. We bieden een forfaitaire onkostenvergoeding en individuele coaching.
We organiseren ook activiteiten en ondersteunende bijeenkomsten met collega-buddy’s.

In de kijker

Meer in de kijker