Training Mindfulness deelwerking Zuid: najaar 2019

Wat is mindfulness?
Mindfulness is een wetenschappelijk onderbouwde aandachtstraining die je beter leert omgaan met stress, slapeloosheid, piekeren, depressie, burn-out, angst,…
Letterlijk betekent het aandacht geven aan wat hier en nu is; gedachten, gevoelens, lichamelijke gewaarwordingen. En dit zonder te oordelen.

Wat kan je verwachten van de training
Je krijgt inzicht in jezelf en meer grip op intense emoties. Je wordt veerkrachtiger en je leert beter omgaan met stress en burn-out.
Je krijgt meer vat op piekeren en je leert hoe je beter kan slapen.

De training
Er zijn 8 sessies waarop we samenkomen om te oefenen. Dit gebeurt in groep.  Een sessie bestaat o.a. uit theorie, oefeningen, het uitwisselen van ervaringen en meditaties.
Daarnaast is een groot onderdeel van de training het oefenen thuis. Het is een ervaringsgerichte methode, het oefenen is van belang om het effect ‘aan den lijve’ te ondervinden. Ga er vanuit dat je hier minstens ’45 per dag voor moet uittrekken.

Inschrijven
Inschrijven kan door telefonisch contact op te nemen met CGG-Brussel  deelwerking Zuid, Véronique Goossens op  02/344 46 74, of via mail zuid@cgg-brussel.be.
Je meldt je aan voor de training en je gegevens worden genoteerd. Nadien word je gecontacteerd om een afspraak te maken voor een intakegesprek. Tijdens dat gesprek krijg je meer uitleg over de training en kunnen eventuele vragen verduidelijkt worden.

Wanneer
Vrijdag voormiddag, van 9u30 tot 12.00u

De data: 18 en 25 oktober, 8, 15, 22 en 29 november, 6 en 13 december 2019

Waar
CGG Brussel Deelwerking Zuid
Van Volxemlaan 169
1190 Vorst

Kostprijs
Eenmalige inschrijvingskost voor aankoop materiaal  €30
(cd en werkboek)
Verder per sessie €11

Begeleider
Véronique Goossens, psychotherapeut en trainer in Mindfulness
werkzaam in CGG Brussel deelwerking Zuid

Voor de folder klik hier

In de kijker

Meer in de kijker