Kinderen – Extra aanbod

Baby en peuterwerking

Onze kinderwerkingen richten zich eveneens op zwangere ouders en ouders met jonge kinderen (0 tot 3 jaar).

Zwanger zijn of jonge kinderen hebben confronteert je als ouder sterk met je eigen persoon. Allerlei gevoelens uit je eigen kindertijd worden terug opgeroepen. Of je wordt overmand door twijfels en angsten die je volledig blokkeren. Of je voelt het sterke gemis van een omgeving die je kan ondersteunen. Of je ziet alleen maar het slechte in je baby. Of je hebt het gevoel dat je moeilijk contact krijgt met je baby…

Wanneer je het gevoel hebt dat je er alleen niet meer uitgeraakt, kan je contact nemen met ons kinderteam in deelwerking Kruidtuin.

Voor de folder klik hier

Kinderpraatgroep na verlies

Deze praatgroep is er  voor kinderen, jongeren en ouders die iemand verloren zijn ten gevolge van een verkeersongeval, moord, zelfdoding of op een andere plotse manier.

WAT?
We komen samen met een groepje kinderen/jongeren die iemand in hun gezin verloren hebben op een plotse manier. Want samen met lotgenoten voel je dat je niet alleen bent met je verhaal!
Tegelijk is er voor de ouders een groep waarin zij hun ervaringen als ouder kunnen delen en vragen kunnen stellen rond het rouwproces van hun kind(eren). We staan stil bij hoe kinderen rouwen en hoe je als ouder je kind(eren) hier verder in kan ondersteunen.

VOOR WIE?
Gezinnen met kinderen uit het lager en secundair onderwijs die iemand in hun gezin of familie verloren hebben op een plotse manier (zelfdoding, ongeval,…).

PRAKTISCH
Er zijn nog geen nieuwe bijeenkomsten gepland.

INTERESSE?
Je kan ons contacteren via onderstaande gegevens. We geven je graag meer informatie en een antwoord op je vragen. Nadien maken wij eventueel een afspraak voor een kennismakingsgesprek.
Contactpersonen voor CGG Brussel: Sara Peeters en Joke Houthuys
Sara.peeters@cgg-brussel.be  en joke.houthuys@cgg-brussel.be
02/511 06 60

In de kijker

Meer in de kijker