Ontmoetingsnamiddagen voor kinderen en jongeren die plots iemand hebben verloren

Deze praatgroep is er  voor kinderen, jongeren en ouders die iemand verloren zijn ten gevolge van een verkeersongeval, moord, zelfdoding of op een andere plotse manier.

Wat:
We komen samen met een groepje kinderen/jongeren die iemand in hun gezin verloren hebben op een plotse manier. Want samen met lotgenoten voel je dat je niet alleen bent met je verhaal!
Tegelijk is er voor de ouders een groep waarin zij hun ervaringen als ouder kunnen delen en vragen kunnen stellen rond het rouwproces van hun kind(eren). We staan stil bij hoe kinderen rouwen en hoe je als ouder je kind(eren) hier verder in kan ondersteunen.

Voor wie:
Gezinnen met kinderen uit het lager en secundair onderwijs die iemand in hun gezin of familie verloren hebben op een plotse manier (zelfdoding, ongeval,…).

Praktisch:
Een reeks bestaat uit een viertal bijeenkomsten 1 keer per maand op woensdagnamiddag van 13u30 tot 17.00.
We vragen je engagement voor alle 4 bijeenkomsten zodat iedereen de kans krijgt elkaar goed te leren kennen en te vertrouwen.
Wij vragen een bijdrage van 4 of 11 euro per gezin (afhankelijk van het inkomen).

Interesse:
Je kan ons contacteren via onderstaande gegevens. We geven je graag meer informatie en een antwoord op je vragen. Nadien maken wij eventueel een afspraak voor een kennismakingsgesprek.
Contactpersonen voor CGG Brussel: Sara Peeters en Joke Houthuys
Sara.peeters@cgg-brussel.be en  joke.houthuys@cgg-brussel.be
02/511 06 60

 

 Meer informatie kunnen jullie terugvinden in deze folder.

  

 

 

 

In de kijker

Meer in de kijker