Buddynamic

Het project Buddynamic werd opgestart in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest met als doel vrijwilligers te koppelen aan mensen met psychische problemen om hen middels activiteiten of bezoeken uit hun isolement te halen. Dit project wordt uitgevoerd in samenwerking met o.a. het dagactiviteitencentrum den Teirling en Lila.

Buddynamic zoekt vrijwilligers!

Buddynamic is een project van CGG Brussel en maakt deel uit van Buddywerking Vlaanderen, dat vriendschappelijke contacten organiseert tussen vrijwilligers en mensen met een psychische kwetsbaarheid die het moeilijker hebben om aansluiting te vinden bij anderen in de samenleving. Om hun sociale isolement te helpen doorbreken zijn wij op zoek naar buddy’s ! Vrijwilligers kunnen rekenen op de nodige ondersteuning vanuit de organisatie, o.a. door vorming of vrijwilligersvergaderingen.

Ben je sociaal voelend? Wil je een deugddoend contact aanbieden door middel van een babbel of samen op stap gaan…? Kan je je enkele uren om de week of 2-wekelijks vrij maken volgens je eigen planning? En sta je open voor een verrijkende levenservaring? Of ken je iemand die interesse zou hebben voor dit project als deelnemer of Buddy?

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Heide Boonen:

Tel: 0474/97.58.99 of mailen naar brussel.buddynamic@buddywerking.be Meer informatie vind je eveneens op www.buddywerking.be

Voor de folder voor deelnemers klik hier.

Voor de  folder  voor Buddy’s klik hier.

Voor de kaart CGG Brussel XL klik hier.

Bekijk de videoclip van het Buddylied hier: https://youtu.be/ehA-ww5VY50

Voor meer informatie over Buddynamic Vlaanderen: www.buddyproject.be

Voor meer informatie over vrijwilligerswerk: www.vrijwilligerswerk.be

In de kijker

Meer in de kijker